Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Daglighallen
Organizer Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Date 4. February 2016
Time 20:30 - 22:30
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Tap Take-Over

Torsdag 4. februar kommer bryggeriene Lindheim og Voss til Daglighallen for å fylle tappekranene bak baren.

Ingeborg og Jeanette kommer for å presentere en rekke spennede øltyper fra hvert sitt bryggeri. Lindheim og Voss blir begge drevet av unge par som utvikler nye og spennede øltyper, inspirert av gammel tradisjon og moderne nye vrier på gamle stiler. På hver sin utkant på landet i Sauherad og Voss brygges det i tradisjonelle og moderne tanker og kar, åpne og lukka, ute og inne. De kommer for å fortelle om alt dette og om hvordan det er å starte en liten familiebedrift på landet med høye ambisjoner om å nå ut til hele Norge i tillegg til den store verden med sine unike produkter.

I tillegg skrev Lindheim noe mer utfyllende:

På Lindheim lages det øl og det dyrkes frukt. Frukt har det vært her siden 50 tallet og ølproduksjon kom i 2013. Siden 2013 har Ingeborg og Eivin drevet gården og fusjonert begge disse næringene og skapt sine egne øltyper med og uten egen frukt. Mye blir laget og fremstilt som ferskvare, men mye blir også lagt på eikefat for lagring og modning til å bli surøl. Det kombineres fortsatt likevel med andre mer gjenkjennelige og morderne ølstiler.

Eivin kommer fra Sigerfjord i Vesterålen, og er utdannet helse/idrettsforsker ved NTNU. Han er nå ølbrygger og fruktbonde på Lindheim. Ingeborg Lindheim er odelsjente og eldst av tre søsken. Hun er udannet lærer, men jobber fulltid på gården sammen med Eivin.

Ingeborg er ansvarlig for gjester og kunder på gården.

Vi baserer våre øl på hovedsaklig egen frukt, samt malt og humle fra steder hvor disse dyrkes best. Vi kjøper stort sett malt fra Tyskland og humle fra USA. Vi henter inspirasjon fra Belgia og USA når vi brygger. Flere av våre øl blir brygget når frukten skal høstes. Derfor har vi flere sesongøl som vil variere ettersom frukten varierer fra år til år.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals