Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 27. February 2016
Time 23:59 - 00:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 20 years

Rick Ashtray

"Å Herre! Knaus på en lørdag? Vi er med!" ropte Rick Ashtray ut når de ble spurt. De lovet også at det kom bli en ganske bananas aften hvor de skulle prøve å klikke helt mango! "Vi skal være svette, litt på druen og helt på ballen!"

"Å Herre! Knaus på en lørdag? Vi er med!" ropte Rick Ashtray ut når de ble spurt. De lovet også at det kom bli en ganske bananas aften hvor de skulle prøve å klikke helt mango! "Vi skal være svette, litt på druen og helt på ballen!" Sa de før de begynte å snakke om seg selv i tredjeperson.

Rick Ashtray er et råkkeband som hovedsakelig har holdt til i Trondheim, de består av medlemmer fra andre band som Blomst, Gold Celeste, Odd Loves To Dance og Alfresco Flavour. Ved å sporadisk spille inn låter klarte de å snuble ut med et album med den fengende tittelen Rick Ashtray. Den har ikke blitt anmeldt av noen aviser eller kule blogger, men foreldrene til medlemmene i Rick Ashtray likte den veldig godt. De har svettet opp publikummere før kule band som Short Skirts, The Dogs og Short Skirts. De spilte også nylig Trondheim Calling hvor en trønder syntes det var rimelig bra. Så er du glad i garage rock, rock, soft eller hard rock ta turen for en spenstig aften med Rick Ashtray.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals