Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Spille melodi-instrument i Snaustrinda

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Snaustrinda
Snaustrinda

Spille fele, trekkspill, hardingfele, fløyte, klarinett eller lignende

Snaustrinda er et spelemannslag på Samfundet som spiller folkemusikk. Vi har øving hver torsdag kl. 19-21, etterfulgt av et kort infomøte og sosialt samvær. I tillegg har vi ulike oppdrag på og utenfor Samfundet. Det kan være å spille til dans, ha konsert eller noe annet gøy.

Dersom du er interessert håper vi du kommer på åpen øvelse 17. august og/eller 24. august for å sjekke ut hvordan det er hos oss. Ta så med deg instrumentet, smilet og det gode humøret og møt opp kl. 19.00 ved den siden av Samfundet som vender mot elva.

https://www.facebook.com/Snaustrinda

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler