Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Lydtekniker

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Forsterkerkomitéen
Forsterkerkomitéen (FK)

Lyd- og sceneteknikere til å skape gode konsertopplevelser på huset.

Liker du lyd og konserter? Vil du jobbe med noen av Norges mest kjente artister? Da er Forsterkerkomitéen gjengen for deg!

I denne gjengen får du muligheten til å oppleve et bredt utvalg av Norges beste arrangementer og konserter, både foran og bak sceneteppet! Du får jobbe med mange kule artister, samt bli kjent med de andre gjengene på huset. Vi rigger opp relevant utstyr og styrer lyd på alt fra konserter til debatter, og vi drifter generelt alle lydsystemene på hele huset.

Gjengen består av ca. 20 sosiale funksjonærer som finner på mye artig sammen. Vi ser etter trivelige og interesserte folk som ønsker å lære mer om lydmiksing og scenerigging. Du trenger ingen forkunnskaper for å søke dette vervet!

Vi har en vervtid på 3.5 år, eller 7 semestre. Det kan høres mye ut, men når du starter går årene alt for fort!

Hvis du er interessert har vi en sceneteknisk omvisning på Studentersamfundet søndag 27. august. Her kan du stille spørsmål og få et innblikk i hva vi gjør. Still opp ved glassinngangen kl. 19.00, så møter vi deg der!

Vi gleder oss til å høre fra deg! :)

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler