Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

DJ

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)

Vil du spinne plater og skape liv på Samfundet? Søk DJ!

Over gjennomsnittet musikkinteressert? Vi søker deg som har lyst til å spinne plater på Samfundet! Uansett om du liker jazz, metall, skamløs house eller om drømmen din er å få hele Klubben med på allsang til «Believe» av Cher, så ta kontakt med oss.

Som DJ i Klubbstyret spiller du musikken din i et av Samfundets lokaler 2-3 fredager i måneden. De fredagene du ikke jobber som DJ er du med og hjelper resten av Klubbstyret med å arrangere konserter med alt det innebærer - fikser rider til artistene, rigger klart til konsert, selger billetter og er på plass der skoen trykker.

Du trenger ingen forkunnskaper - det viktigste er at du er sosial og lidenskapelig opptatt av musikk!

Bindingstiden er på 1 år.

Spørsmål? Send mail til klst@samfundet.no eller ta kontakt med Erik på 473 86 020.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler