Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

FUNKSJONÆR (Onsdagsmann, OB-Kasserer, Bibliotekar, Klubbmann 2 og Mellommann)

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)

Er du engasjert, sosial og musikkinteressert? Søk Klubbstyret!

Den største arrangerende gjengen på Samfundet tar nå opp fem nye funksjonærer: Onsdagsmann, OB-Kasserer, Bibliotekar, Klubbmann 2 og Mellommann. Sammen med de andre i Klubbstyret er du med på hele prosessen fra idémyldring til booking til blæsting til billettsalg til jobbing backstage, til du på slutten av kvelden står sliten og lykkelig i Storsalen og ser favorittbandet ditt rocke på scenen. Dette er jobben for deg som er musikkinteressert, sosial og entusiastisk, og har lyst å være med å jobbe i en spenstig gjeng!

Bindingstiden er 2 år og vervet gir deg en romslig hverdag til å gjøre dine oppgaver når du vil, og du vil oppleve å ha stor frihet i dine valg hva gjelder ditt ansvarsområde. Vervet krever ingen form for forkunnskaper og du vil alltid ha erfarne folk rundt deg som ivrer etter å hjelpe deg! Vi jobber fast hver fredag fra firetiden til huset stenger, og vel så det.

LITT MER SPESIFIKK INFO OM HVERT VERV:
Merk at man først og fremst søker om å bli funksjonær i Klubbstyret, og deretter tildeles et verv gjennom samtale med aktive og tidligere aktive. Det er selvfølgelig likevel lov å ha preferanser.

ONSDAGSMANN (KNAUSBOOKER):
Som Knausbooker har du ansvaret for å booke artister til Samfundets intimscene, Knaus. Her er det gratis konserter hver fredag og lørdag med musikk i alle sjangere. Som Knausbooker har du stor frihet til å booke det du selv vil. På fredager jobber du som artistkontakt, dvs. fikser rider, er tilstede ved lydsjekk og sørger for at artistene har det tipp topp. Som Knausbooker kan du etter et år bli Storsalsbooker (Klubbmann 1).

OB-KASSERER (SOSIALANSVARLIG):
Klubbstyret er en 90 år gammel gjeng og OB-kasserer har derfor en viktig jobb med å passe på at allverdens merkelige tradisjoner opprettholdes. OB-kasserer har også ansvar for alt av internfester, hytteturer og andre sosiale aktiviteter internt i Klubbstyret. I tillegg vil du ha ansvaret for Klubbstyrets interne økonomi. Du vil få mer informasjon om dette vervet på intervju.

BIBLIOTEKAR (BACKSTAGE- OG PRODUKSJONSANSVARLIG):
Navnet på dette vervet henger igjen fra da Klubbstyret driftet det flotte Biblioteket på huset. I dag er ikke Biblioteket lenger i drift, dermed innebærer dette vervet nå at man har ansvar for å gjøre backstage klar for våre artister. I tillegg ordner bibliotekaren alt det praktiske rundt konserten, og samarbeider tett med bookere, scenefolk og artister.

KLUBBMANN 2 (DJ- OG KONSEPTANSVARLIG):
Som DJ-ansvarlig har du ansvaret for at det alltid er liv i Samfundets lokaler. Sammen med Klubbstyrets DJer er du med på å utforme klubbkonsepter rundt om på huset som passer til lokalenes profil. På fredagene hjelper du DJene med å rigge opp utstyr og er tilstede der det trengs.

MELLOMMANN (ARRANGEMENT- OG INTERNANSVARLIG):
Mellommann er et essensielt tilskudd til gjengen med ansvar for koordineringen av konserter og arrangementer i de øvrige lokalene på huset. Dette innebærer spennende arbeid med produksjon og utleie, samarbeid med et mangfold andre interne gjenger og du vil ha kreativ frihet til å utforme nye konsepter til Samfundets utelivstilbud på fredagene.

Dette vervet er nytt av året og det vil derfor være muligheter for å videreutvikle det etter behov og gjøre det ditt eget!

Ved siden av oppgavene som er knyttet til hvert spesifikke verv deltar du på onsdagsmøtene til Klubbstyret hvor vi sammen planlegger driften av Samfundet.

Spørsmål? Send mail til klst@samfundet.no eller ta kontakt med Erik på 473 86 020.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler