Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Radio Revolt
Dato 15. mars 2018
Tid 20.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Radio Revolt – endelig på Spotify

Radio Revolt er endelig på Spotify og det skal feires på Edgar! Ta med deg dine gode venner og nyt den gode stemningen! Vi får besøk av Yellow King, LuvOcean og Toy Savoy.

Vi sees på Edgar, vi gleder oss!
https://radiorevolt.no/

YELLOW KING:
Yellow King er et nyetablert Trondheimsband som spiller svevende rock. Musikken bærer preg av fengende melodier og flerstemte harmonier i et eksperimentelt landskap med innslag av både spenstige akkordsprang og skakke taktarter. Bandet består av musikere med mye erfaring, og du finner mange av bandmedlemme igjen i bandene til Temporary, Tiril Hognestad og flere.

TOY SAVOY:
Toy Savoy er Paul McCartneys barndomsdrøm iscenesatt i en indiefilm fra 90-tallet. Med krystallklare melodier og stødige grooves manøvrerer de seg gjennom et landskap av skranglete gitarer og snåle synther, snarlikt Mac Demarco og i retning Tame Impala.

Trondheimsbandet gjorde inntog på lokalscenen som demoband på Trondheim Calling 2017 med to stappfulle saler. Siden den gang har de sluppet to singler til strålende omtale av indieblogger som Nordic Music Review, Obscure Sound og Buffablog, og spilt support for støypopynglinger som Gold Celeste og Hilma Nikolaisen. For tiden gjør de siste finish på debut-EPen som etter egne antydninger må ta verden med storm.

LUVOCEAN
LuvOcean er en produsenttrio med trondheimsbaserte, vokalist og låtskriver, Andreas Engeset i front. Musikken lages sammen med hans gode venner Hi Tom og DJ Karaoke, bedre kjent fra Rytmeklubben. LuvOcean debuterte i september med vokal og tekst på Hi Toms singel ‘365’. Sangen fikk omtale i bl.a Nest HQ, Stoney Roads og Purple Sneakers og er blitt spilt av NRK P3, australske Triple J samt Radio Revolt. ‘365’ er spilt over 90000 ganger på Spotify etter å ha blitt listet i Spotifys Fresh Finds spilleliste samt vært topp 50 viral i Canada og Australia.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler