Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 29. april 2018
Tid 18.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Valgdebatt - NTNUs styrevalg

Hvem skal representere 40 000 studenter i NTNUs høyeste organ det kommende året? Søndag 29. april arrangerer Studentersamfundet og Studenttinget en valgdebatt med studentkandidatene til NTNUs styrevalg. Vi ønsker å gi alle interesserte mulighet til å bli kjent med kandidatene, hvorfor de stiller til valg, og hva de mener om ulike saker.

Arrangementet er gratis, og blir streamet på www.samfundet.no/live

Spørsmål kan sendes til valgstyret@studenttinget.no innen søndag kl. 14.00. Det vil også være mulig å komme med spørsmål i pausen under debatten. Spørsmålene under debatten vil bli stilt av ordstyrerne.

Ordstyrere for kvelden er Håvard Bertelsen (tidligere styremedlem ved Studentersamfundet i Trondhjemfundet) og Anja Beate Andersen (nåverende styremedlem ved NTNU).


Om valget:

Hvert vårsemester velger NTNUs studenter to studentrepresentanter som sitter i NTNUs universitetsstyre. Representantene sitter i ett år, og alle studenter ved NTNU har stemmerett ved valget. Studentrepresentantene sitter i universitetsstyret sammen med blant annet representanter fra de ansatte og eksterne representanter fra næringslivet. Styret tar avgjørelser i alle prinsipielle saker, og har ansvar for at all aktivitet drives innenfor rammer og retningslinjer gitt av departement og storting.

Selve valget skjer elektronisk og vil foregå fra 30. april , dagen etter utspørringen, til 6. mai. Fra da av vil det være mulig å stemme på din favoritt på http://studentvalget.no/

Kandidatene i årets valg er:

Nora Iman Hagesæther (HF)
Lars Føleide (IE)
Siri Arnesen (AD)
Philip Lautin Jackson (SU)
Ida Johnsen Ingebrigtsen (HF)

Vel møtt!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler