Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Styret
Styret
Date 29. April 2018
Time 18:00 - 21:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Valgdebatt - NTNUs styrevalg

Hvem skal representere 40 000 studenter i NTNUs høyeste organ det kommende året? Søndag 29. april arrangerer Studentersamfundet og Studenttinget en valgdebatt med studentkandidatene til NTNUs styrevalg. Vi ønsker å gi alle interesserte mulighet til å bli kjent med kandidatene, hvorfor de stiller til valg, og hva de mener om ulike saker.

Arrangementet er gratis, og blir streamet på www.samfundet.no/live

Spørsmål kan sendes til valgstyret@studenttinget.no innen søndag kl. 14.00. Det vil også være mulig å komme med spørsmål i pausen under debatten. Spørsmålene under debatten vil bli stilt av ordstyrerne.

Ordstyrere for kvelden er Håvard Bertelsen (tidligere styremedlem ved Studentersamfundet i Trondhjemfundet) og Anja Beate Andersen (nåverende styremedlem ved NTNU).


Om valget:

Hvert vårsemester velger NTNUs studenter to studentrepresentanter som sitter i NTNUs universitetsstyre. Representantene sitter i ett år, og alle studenter ved NTNU har stemmerett ved valget. Studentrepresentantene sitter i universitetsstyret sammen med blant annet representanter fra de ansatte og eksterne representanter fra næringslivet. Styret tar avgjørelser i alle prinsipielle saker, og har ansvar for at all aktivitet drives innenfor rammer og retningslinjer gitt av departement og storting.

Selve valget skjer elektronisk og vil foregå fra 30. april , dagen etter utspørringen, til 6. mai. Fra da av vil det være mulig å stemme på din favoritt på http://studentvalget.no/

Kandidatene i årets valg er:

Nora Iman Hagesæther (HF)
Lars Føleide (IE)
Siri Arnesen (AD)
Philip Lautin Jackson (SU)
Ida Johnsen Ingebrigtsen (HF)

Vel møtt!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals