Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 7. november 2018
Tid 20.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Hva er greia med menneskerettigheter?

I år er det 70 år siden verdenserklæringen om menneskerettigheter ble vedtatt av FNs generalforsamling. Dette var et revolusjonerende arbeid som har hatt enorm betydning for hvilke rettigheter man anser mennesker for å ha kun i kraft av å være født! Verdenserklæringen inneholder 30 artikler om alt fra menneskeverd og rettssikkerhet, til ferie og fritid- rettigheter mange av oss tar for gitt. Men hvordan går det med våre rettigheter? Er menneskerettighetene egentlig en selvfølge?

Dette temaet er stort og kan være vanskelig å ta fatt i- men det er også mye av grunnen til at det er så viktig. Derfor vil vi på Samfundet i samarbeid med Amnesty prøve å gjøre dette på en litt annerledes måte. Vi får besøk av nestleder i Amnesty Norge, Ingvild Lydberg som skal fortelle oss litt om hvordan det egentlig går med våre rettigheter. I tillegg til dette kommer også komiker Dag Sørås for å lette litt på trykket- og snakke om menneskerettighetene med skråblikk.

Kom til Klubben for en kveld fylt med både kunnskap og humor!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler