Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Styret
Styret
Date 7. November 2018
Time 20:00 - 21:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Hva er greia med menneskerettigheter?

I år er det 70 år siden verdenserklæringen om menneskerettigheter ble vedtatt av FNs generalforsamling. Dette var et revolusjonerende arbeid som har hatt enorm betydning for hvilke rettigheter man anser mennesker for å ha kun i kraft av å være født! Verdenserklæringen inneholder 30 artikler om alt fra menneskeverd og rettssikkerhet, til ferie og fritid- rettigheter mange av oss tar for gitt. Men hvordan går det med våre rettigheter? Er menneskerettighetene egentlig en selvfølge?

Dette temaet er stort og kan være vanskelig å ta fatt i- men det er også mye av grunnen til at det er så viktig. Derfor vil vi på Samfundet i samarbeid med Amnesty prøve å gjøre dette på en litt annerledes måte. Vi får besøk av nestleder i Amnesty Norge, Ingvild Lydberg som skal fortelle oss litt om hvordan det egentlig går med våre rettigheter. I tillegg til dette kommer også komiker Dag Sørås for å lette litt på trykket- og snakke om menneskerettighetene med skråblikk.

Kom til Klubben for en kveld fylt med både kunnskap og humor!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals