Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Styret
Styret
Dato 17. november 2019
Tid 17.00 - 19.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Språkkafé

Velkommen til Språkkafé på Samfundet!

Språkkafé er et tilbud til deg som ønsker å øve på å snakke norsk og norsktalende som ønsker å lære bort. Vi vil gjerne invitere deg som er utvekslingsstudent eller nylig bosatt i byen til hyggelige samtalemøter i Studnetersamfundets lokaler. Dette en super mulighet for deg som ønsker å forbedre dine norskkunnskaper eller som ønsker å bli bedre kjent med nye mennesker. Vi oppfordrer alle Trondheims studenter og andre til å ta turen innom Samfundet denne dagen. Dette er en fin mulighet til å delta i spennende kulturmøter og bidra med å inkludere nyankomne til byen vår.

Arrangementet arrangeres med Norsk Start Trondheim som er en frivillig studentorganisasjon som samarbeider med Trondheim kommunes integreringsapparat og NTNU for flyktninger. De jobber med ulike inkluderingstiltak for bosatte flyktninger i Trondheim. Mer informasjon finner du på deres nettside: www.norskstart.no

Arrangementet er gratis og har ingen påmelding. Du kan komme og gå som du vil.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler