Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 26. januar
Tid 18.00 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Valg av UKEsjef til UKA-23

En ny UKE er i horisonten, og vi trenger dyktige kandidater til UKEsjefvalget for UKA-23. Valget skjer 26. januar i Storsalen. Da blir det utspørring av kandidatene, og så stemmer man på den kandidaten man ønsker som UKEsjef.

valget streames her:
https://www.youtube.com/watch?v=3FyuC0WDJxA&ab_channel=UKA

De forhåndsmeldte kandidatene er:
Kristoffer Meggelæ Pedersen
Hermine Alfsen
Kari Johanne Sørensen Bøckman
Egil Swan Heistad

Bli med og stem frem den neste lederen av Norges største kulturfestival, UKA!
Husk gyldig medlemskort. Merk at dørene åpner 17:30 og møtet begynner kl. 18.00. Alle med gyldig medlemskap på samfundet har stemmerett. Valget vil foregå ved digital avstemning, slik at de som ikke har anledning til å delta i storsalen den kvelden kan stemme. Det vil også være anledning til å stille spørsmål til kandidatene hjemmefra.

Nåværende UKEsjef, Max Meinich, skriver:

Er du UKEsjefen for UKA-23? Dette er verdens beste verv, fylt av endeløs glede, spennende utfordringer og de flotteste menneskene du kan tenke deg. Vervet krever ingen forkunnskaper, men krever bare tid og engasjement. UKA vokser i takt med at man vokser inn i rollen som UKEsjef og man har over 1,5 år på å planlegge festival. Dersom du er sulten på et fantastisk verv, har gode ideer for hvordan UKA-23 kan bli verdens beste UKE, eller bare lurer på hva vervet innebærer, så er det bare å ta kontakt med meg for en uforpliktende prat!

Hvis du kunne tenke deg å stille som kandidat eller kjenner noen som burde oppfordres til å stille, ta kontakt med UKEsjef for UKA-21, Max Meinich. Han tar gjerne en uformell prat hvis du vil vite mer om stillingen eller bare vil prate litt. Max kan nås på telefon (918 04 460), eller mail (ukesjef@uka.no). Ukestyret kan også nås på ukst@uka.no

Det er naturligvis også mulig å melde sitt kandidatur direkte til Styret (leder@samfundet.no) eller melde seg for Storsalen på valgdagen.
Håper vi sees i Storsalen 26. januar!


Det vil ikke være påmelding, men oppmøte direkte i storsalen. Vi oppdaterer fortløpende om dette blir påvirket av smittevernshensyn.

Valget vil bli streamet på UKA sin youtubekanal

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler