Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 26. January
Time 18:00 - 00:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

This event is in norwegian

This event is in norwegian

valget streames her:
https://www.youtube.com/watch?v=3FyuC0WDJxA&ab_channel=UKA

De forhåndsmeldte kandidatene er:
Kristoffer Meggelæ Pedersen
Hermine Alfsen
Kari Johanne Sørensen Bøckman
Egil Swan Heistad

Bli med og stem frem den neste lederen av Norges største kulturfestival, UKA!
Husk gyldig medlemskort. Merk at dørene åpner 17:30 og møtet begynner kl. 18.00. Alle med gyldig medlemskap på samfundet har stemmerett. Valget vil foregå ved digital avstemning, slik at de som ikke har anledning til å delta i storsalen den kvelden kan stemme. Det vil også være anledning til å stille spørsmål til kandidatene hjemmefra.

Nåværende UKEsjef, Max Meinich, skriver:

Er du UKEsjefen for UKA-23? Dette er verdens beste verv, fylt av endeløs glede, spennende utfordringer og de flotteste menneskene du kan tenke deg. Vervet krever ingen forkunnskaper, men krever bare tid og engasjement. UKA vokser i takt med at man vokser inn i rollen som UKEsjef og man har over 1,5 år på å planlegge festival. Dersom du er sulten på et fantastisk verv, har gode ideer for hvordan UKA-23 kan bli verdens beste UKE, eller bare lurer på hva vervet innebærer, så er det bare å ta kontakt med meg for en uforpliktende prat!

Hvis du kunne tenke deg å stille som kandidat eller kjenner noen som burde oppfordres til å stille, ta kontakt med UKEsjef for UKA-21, Max Meinich. Han tar gjerne en uformell prat hvis du vil vite mer om stillingen eller bare vil prate litt. Max kan nås på telefon (918 04 460), eller mail (ukesjef@uka.no). Ukestyret kan også nås på ukst@uka.no

Det er naturligvis også mulig å melde sitt kandidatur direkte til Styret (leder@samfundet.no) eller melde seg for Storsalen på valgdagen.
Håper vi sees i Storsalen 26. januar!


Det vil ikke være påmelding, men oppmøte direkte i storsalen. Vi oppdaterer fortløpende om dette blir påvirket av smittevernshensyn.

Valget vil bli streamet på UKA sin youtubekanal

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals