Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Styret
Styret
Dato 21. oktober 2022
Tid 15.00 - 17.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Studentene møter Ola Borten Moe

Ola Borten Moe, forsknings- og høyere utdanningsminister, kommer til Samfundet den 21. oktober for et møte med studentene.

Studentene er Borten Moe sitt ansvar, men studentene på Samfundet er såpass misfornøyd at det i våres ble fremmet resolusjonsforslag om hans avgang. Utover det har hans navn blitt nevnt i imponerende mange innlegg i både studentaviser og vanlige aviser. Nå kommer han til Samfundet for å svare for seg. Kanskje lurer du på hvorfor campusprosjektet ble degradert? Hvordan han kunne kaste hele forskningsrådet uten videre? Eller kanskje hvorfor han nekter plent å i det hele tatt snakke om å øke studiestøtten? Eller kanskje du lurer på noe helt annet, eller bare har noe du har lyst til å si? Kom innom Edgar den 21. oktober kl. 15 for å få svar på dine spørsmål og si din mening!

Det er begrenset med plasser. Dørene vil åpne 14.45, og arrangementet varer i 1 time. Det vil ikke være mulig å reservere plasser.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler