Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 13. January 2018
Time 19:10 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Samfundsmøte: Ensomhet

Velkommen til semesterets første Samfundsmøte!

Hver femte nordmann føler seg ensom. I følge helsenorge står hele 70 000 nordmenn uten noen nære fortrolige eller venner de kan vende seg til når de trenger noen å snakke med. I følge SHOT-undersøkelsen som ble publisert i 2010 er en av seks studenter ensomme og i samme undersøkelse kommer Trondheim dårligere ut enn landsgjennomsnittet.

På dette samfundsmøtet skal vi ta for oss ensomheten og forsøke å se på typer av ensomhet, og hva man kan gjøre for å minske, eller få bukt på denne ensomheten. Det er forbundet mye stigma og tabu rundt ensomhet, men hvorfor er det egentlig slik når alle kjenner på følelsen av ensomhet minst en gang i livet?


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 11.01.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 13.01.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møte.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals