Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 26. January 2019
Time 19:00 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Samfundsmøte: Abort

Siden det i høst ble åpnet for å diskutere abortloven under regjeringsforhandlingene, har debatten rast. Reaksjonene har vært sterke på begge sider, og engasjementet knyttet til temaet har vært stort. Og det er ikke så rart at dette vekker sterke følelser og engasjement. I 2017 ble det utført 12 733 aborter i Norge. Men hvordan oppleves det egentlig å ta avgjørelsen om å avbryte et svangerskap?

På tross av at det har blitt snakket mye om politikken rundt abort, er det mange kvinner som opplever det som veldig vanskelig å dele sine erfaringer. Hvorfor er det så vanskelig å snakke om? Hvordan er det egentlig å avbryte et svangerskap? Er abort, på tross av medieoppmerksomhet, demonstrasjoner og debatter, fortsatt et tabu?

Under dette Samfundsmøtet vil vi trekke fokuset vekk fra den politiske striden, og over på de personlige erfaringene. For å snakke om dette får vi besøk av forfatter Marianna Mjaaland, Hege Follestad fra Amathea, og Linn-Elise Øhn Mehlen.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 24.01.2019, kl. 12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 26.01.2019, kl. 14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals