Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 18. January 2020
Time 19:00 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Samfundsmøte: Status: Skandinavia

Hvordan står det til med det politiske klimaet i Skandinavia? Hva er egentlig svenske, danske og norske tilstander i 2020?

Debattklima, innvandring, integrering, metoo og populisme, har de siste årene preget det politiske debatten i Skandinavia. I Norge mister de tradisjonelle styringspartiene makt, i Sverige har det innvandringsfiendtlige Sverigedemokraterna blitt landets største parti, samtidig som gjengkriminaliteten øker. Og i det ellers så globalistiske Danmark trekkes det politiske bildet mot mer høyreradikale partier. Det politiske klimaet i Skandinavia har gjennom de siste årene tatt en mer polarisert retning, men hvor turbulent er det egentlig?

Vi tar temperaturen på situasjonen i dagens Skandinavia, og diskuterer hva det neste tiåret vil bringe for landene i nord. Hvilke utfordringer står de skandinaviske landene overfor i dag?

Til dette møtet har vi med oss journalistene Magnus Takvam og Charlotte Berrefjord Bergløff fra NRK. Takvam er journalist og forfatter, i tillegg til kommentator i politisk avdeling i NRK. Bergløff er utenriksjournalist i NRK, og har fulgt valgene i Sverige og Danmark de siste årene.


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette mandag 13.01.2020, kl. 12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 4 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 18.01.2020, kl. 14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals