Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 15. February 2020
Time 19:00 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Samfundsmøte: Fylla

Fra mandagspils til Cava-søndag, studenttilværelsen er ofte preget av alkohol, og i et samfunn hvor det gjerne drikkes ofte og mye, kan det være lett å la seg rive med.

Fra mandagspils til Cava-søndag, studenttilværelsen er ofte preget av alkohol, og i et samfunn hvor det gjerne drikkes ofte og mye, kan det være lett å la seg rive med.

For når arrangementer og sosialisering skjer på kvelden, og på stedet hvor det befinner seg en bar, da er det for mange underforstått at man skal ta seg et glass. Til tross for at mange opplever slikt drikkepress, så har folk som Paradise-Grunde vist at det går an å være festens midtpunkt selv om man ikke drikker.

Men norsk alkoholkultur er ikke bare motpolene edruskap og studentfylla. De siste årene har man sett en eksplosiv utvikling av mikrobryggerier i Norge. Og mye takket være bryggeri- og drikkevareforeningen, så er øl blitt satt skikkelig på agendaen de siste åra.

Med oss denne kvelden har vi tidligere Paradise Hotel-deltager og avholdsmann Grunde Myhrer, programleder i Nesten Helg på Radio Revolt, Astrid Midtun, og til slutt Årets Ølhund 2019, tidligere direktør for Bryggeri- og drikkevareforeningen, Petter Nome.

Og sammen skal vi finne ut av hva som egentlig er greia med norsk alkoholkultur, hvorfor er alko-politikken slik den er, og så skal vi svare på spørsmålet alle lurer på: blir det fylla i kveld?


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette mandag 10.02.2020 kl. 12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 4 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 15.02.2020 kl. 14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals