Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Styret
Styret
Date 19. April 2020
Time 12:00 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit No age limit

Styrets Debattkomité har opptak!

Studentersamfundets påtroppende styre er på plass, og ønsker nå å finne engasjerte studenter til Styrets Debattkomité!

Dette er ikke et arrangement som skjer på Samfundet.

Samfunnet trenger debatt for å fungere og det gjør sannelig Samfundet også. Vi leter etter deg som ønsker å utfordre, inspirere og å sette saker på agendaen, gjennom Samfundets onsdagsdebatter. Onsdagsdebattene er en viktig arena for den politiske bevisstgjøringen av studentmassen og vi trenger engasjerte studenter for å få det til å skje! Tør du å stå for dine meninger og å stille spørsmål? Ønsker du å bidra til et politisk bevisst og engasjert studentmiljø i Trondheim? Vil du være med på å arrangere og markedsføre møter? Da burde du søke Styrets Debattkomité!

Styrets Debattkomité (SDK) er en undergruppe av styret, og jobber med å sette temaene for Onsdagsdebatter og Samfundsmøter sammen med styret. Det påtroppende styret ønsker å gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena, og dette trenger vi SDK til.

I løpet av det neste året ønsker vi å fokusere på politisk bevisstgjøring, og med din hjelp vil vi gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena. Vi vil også fokusere på å nå mer ut til alle byens studenter. Vi vil i tillegg til politisk interesserte studenter også ha behov for deg som ønsker å jobbe med markedsføring av arrangementene, samt den praktiske arrangeringen av møtene.

Vervet vil vare fra 17. mai 2020 – 17. mai 2021.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med ansvarlig for Styrets Debattkomité Jakob (94267329) for en uformell prat. Søknader kan sendes til styret-opptak@samfundet.no, og intervjuer vil foregå digital dersom situasjonen ikke endrer seg.

Søknadsfristen er 19. april 2020 kl. 23:59.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals