Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 12. September 2020
Time 18:00 - 20:00
Ticket Registration
Age limit 18 years

This event will be in Norwegian

This event will be in Norwegian

I moderne tid har det utviklet seg nye metoder for enkeltindividet å påvirke samfunnet. Gjennom folketunge grupper på Facebook har mange funnet en plattform for å dele og diskutere sine meninger, gjerne uten særlig moderering. Dette engasjerer mange, og gjør det lettere for individet å komme nærmere den ofte innviklede politikken. Likevel er det sjeldent politikerne selv en del av de lukkede Facebook-gruppene, eller at deltagerne i det digitale folkeopprøret går steget videre fra å tordne rundt innlegg til å ta grep for å endre politiske vedtak. I dette møtet ønsker vi å se nærmere på hvordan den politiske debatten føres i dag, og hvordan enkeltindividet kan påvirke de store politiske kreftene i samfunnet.

Er den tradisjonelle måten å drive politikk og samfunnsdebatt på utdatert? Føler man at man ikke blir hørt eller har reell påvirkningskraft som individ uten en partipolitisk karriere? Og hvordan stiller politikerne seg til at folkemassen sender sine signaler gjennom slike virkemidler?

Med oss i panelet har vi Kari Merete Andersen og Anders Todal Jenssen. Kari Merete Andersen er styremedlem i Motvind og Naturvernforbundet. Anders Todal Jenssen er professor for sosiologi og statsvitenskap, og har lenge forsket på sammenhengen mellom politikk, valg og medier.

Dørene åpner 17:30, og for å maksimere kapasiteten vil det ikke være mulig å reservere bord.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals