Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 24. April 2021
Time 18:00 - 20:00
Ticket Registration
Age limit No age limit

This event will be in Norwegian

This event will be in Norwegian

Er du ikke medlem, men ønsker å delta? Kontakt styret-pr@samfundet.no.

——

Selvtillit er et begrep vi hører ofte. Vi finner det i artikler om hvilke egenskaper du burde vise på et jobbintervju, i selvhjelpsbøker om hvordan vi skal bli en bedre versjon av oss selv, og som en positiv konsekvens av å endelig få til den utfordrende øvingen, pushe oss gjennom en ekstra runde med bakkeløp, eller sende melding til den søte personen du så i Zoom-forelesningen.

Samtidig kan selvtillit være mystisk. For hva er det egentlig? Det at vi, fullstendig i vårt eget hode og langt nede i underbevisstheten, har dannet oss en formening om hvor egnet vi er til å takle de utfordringene livet kaster i vår retning kan være vanskelig å forstå. Hvorfor er det ikke slik at vi bare kan fortelle oss selv at vi er egnet nok, og slå oss til ro med det? Hvordan kan vi nå frem til disse tankene vi har i underbevisstheten, og hvordan skal vi bearbeide det vi finner? Hva kan vi gjøre, dag til dag, for å øke selvtilliten vår og sørge for at vi føler oss mer egnet?

De siste årene, og spesielt nå under pandemien, har det vært mye snakk om psykisk helse, depresjon og ensomhet. Vel så viktig er det å legge fokus på hva som er god psykisk helse, og hvordan vi kan styrke selvfølelsen vår. Samfundsmøtet om selvtillit er for alle, enten du selv har følt på behovet for å øke selvtilliten eller allerede føler deg som universets president. Vi fortjener alle en boost i hverdagen!

Med oss for å diskutere dette har vi psykologspesialist, førstelektor ved Psykologisk Institutt ved Universitetet i Oslo og forfatter av boken “Selvfølelsen” Guro Øiestad og en psykolog fra Sit psykososial helsetjeneste!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals