Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 18. September 2021
Time 18:00 - 20:30
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

This event is in norwegian

This event is in norwegian

Hvite menn har tatt en sentral rolle i historien, en historie preget av krig, undertrykking og slaveri. Patriarkatet og rasismen har blitt knyttet til den hvite mannen. Oppblomstring av høyreradikale grupper domineres av hvite menn, og det er hvite menn som utgjør gruppen selverklærte Incels. Gutter sliter på skolen og topper selvmordsstatistikk. Men samtidig ser vi at det er hvite menn som er i flertall i makt- og lederposisjoner i dagens samfunn.

Man snakker ofte enten om hvite menn, minoritetsmenn, hvite kvinner eller minoritetskvinner. Men hvordan henger det hele sammen? Er det hvite menn som er skyld i alt? Hvordan har egentlig dagens unge menn det? Og ikke minst hvilken rolle skal han ta i dagens og fremtidens samfunn?

Med oss for å snakke om dette har vi:

Abdirahman Hassan, debattjournalist i Aftenposten, og en unge stemme i den offentlige samtalen om minoritetsmenn, utenforskap, rasisme og psykiske helse.

Leif Edward Ottesen Kennair, psykologiprofessor ved NTNU, som har bemerket seg innen evolusjonspsykologi.

Christian Jessen, Styremedlem og leder barnelovsgruppen i MannsForum

Nicolaj Møller Jensen, påtroppende daglig leder i mangfoldsbyrået Vi er OSS, og har skrevet masteroppgaven Samtalen om innvandrerne, som handler om unge hvite menn sine holdninger til innvandring og forhandlingsbare meninger.

På dette møtet skal vedtaket for godkjenning av nybygg opp til avstemming i storsalen. Dette er essensielt for nybygg og en av de siste store milepælene for å få realisert prosjektet! Det vil bli mulig å stille spørsmål både fysisk i storsalen og via zoom, og avstemning vil være digital.
Saksdokumenter for vedtaket finnes her:

https://samfundet.no/upload/documents/files/000/000/851/Godkjenning_av_Nybygg_-_forslag_til_vedtak_i_Samfundsm%C3%B8te.pdf?1630848238&fbclid=IwAR1KPCY9-kGyPtdWck9jhLxSu6I_OhZ11UW3W4LBkXw8Yb5ls5-YihXs0-s

Det blir oppmøte til Samfundsmøtet og ikke påmelding, så her er det førstemann til mølla! Vi anbefaler å komme i god tid slik at det ikke dannes kø med stor opphopning av mennesker.

Billettpris: gratis/ 50,-
medlem/ikke-medlem
NB! Husk Koronapass

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals