Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 13. November 2021
Time 18:00 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

This event is in norwegian

This event is in norwegian

Lørdag 13. November 2021 inviterer Studentersamfundet i Trondhjem til Festmøte: Ringenes Herre! Dette gjør vi i anledningen 20 års-jubileumet av den første Ringenes Herre-filmen. Her skal vi hedre boken, filmen og universet som Tolkien har delt med oss. På festmøte kommer blant annet Studentersamfundets Symfoniorkester som skal spille utdrag av Howard Shore sine mest ikoniske stykker fra filmene. Vi inviterer Trondheims studenter og befolkning forøvrig til en kveld i Ringenes Herre-universet! Med oss denne kvelden har vi:

Nils Ivar Agøy som har et stort engasjement for temaet, han har blant annet skrevet “Mytens mann” en bok om Tolkien, samt oversatt Silmarillion og Hobbiten. Anette Lauen Borg som har vært medlem i Arthedain, den norske Tolkien foreningen, siden 1998. Hvor hun i dag er redaktør for tidsskriftet Angerthas.Christer Bakke Andresen som er førsteamanuensis i filmvitenskap ved NTNU, med kunnskap om tilskuerens innlevelse i fiksjonsfilm og fiksjonsserier, internasjonal filmhistorie. Og ikke minst Tolkien og Ringenes Herre entusiast.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals