Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Utenfor Huset
Organizer Styret
Styret
Date 25. March 2023
Time 11:45 - 13:45
Ticket Free entrance
Age limit No age limit

Klimademonstrasjon

This event is in norwegian

Klimakrisen er den største krisen i vår tid og til tross for dette får det varierende oppmerksomhet i nyhetsbildet. Nå skal vi få et nytt fokus på det ved å demonstrere sammen alle studenthusene nasjonalt for å vise viktigheten av klimakrisen vi står midt oppi. Vi starter demonstrasjonen utenfor Rådhuset kl. 11:45 og går deretter i tog mot Samfundet der vi kl. 13 slipper banner over fasaden på Det Runde Røde og eklærer klimakrise samtidig som de andre studenthusene i Norge. Deretter blir det appeller utenfor Samfundet før vi trekker inn på huset for klimakafé der du kan møte ulike klimaaktivister, bedrifter og studenter og diskutere klimapolitikk og hvordan man kan løse klimakrisen. Dette vil skje i Edgar mens det serveres vafler og litt varmt i koppen.

Bli med på den store klimademonstrasjonen der vi studenter erklærer klimakrise, og vis at klimakrisen er en sak som er viktig for oss studenter!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals