Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 13. April
Time 18:00 - 20:00
Ticket 0,- / 50,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

FESTMØTE: MAT m/TROLL

This event is in Norwegian

Skulle du ønske det var lettere å se hva som kan lages med det du allerede har i kjøleskapet? Har du lagd alle oppskriftene til Fattig Student og leter etter å utvide horisontene?
Alle matdrømmer kommer i oppfyllelse når kokkene fra Troll restaurant inntar Storsalen for en kulinarisk reise Samfundsmøtene aldri har sett før!

Kokkene fra Troll får presentert en «Mystery Box» med studentvennlige matvarer de ikke har sett før. Hva klarer de å skrape sammen? Kan first price fiskegrateng bli gourmet? Opplev smaken av studentvennlig luksus i Storsalen 13. april!

Om Troll:
Troll restaurant ble etablert i 2016, med ambisjoner om å servere helnorsk gourmetmat av kortreiste råvarer, med en eventyrlig vri. Og ikke skulle det koste skjorta heller. Et konsept som har stått stødig siden da. Samtidig med etableringen av restauranten, ble Troll-skolen stiftet – et samarbeid der hensikten er å hjelpe jobbsøkere ut i arbeid gjennom opplæring og karriereveiledning.

Sees lørdag 24 februar kl 18.00 i Storsalen!

Presse? Spørsmål? Send til styret@samfundet.no

Reservere bord? Send til styret-bordreservasjon@samfundet.no

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals