Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Vokalist

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos S. Møller Storband
S. Møller Storband

Vokalist i S. Møller Storband

Vi ser etter en vokalist som har lyst til å synge i et storband.
S. Møller er et av Trondheims fremste storband. Vi spiller konserter og noen spillejobber hvert semester. Bli med i en gjeng som er sosial og glad i musikk. Vi søker en vokalist som har litt erfaring fra før og ønsker å synge diverse jazz i storbandsetting. Vi kommer til å be deg sende inn en video av spillingen din når du har søkt så ta opp en liten snutt eller finn noe opptak fra det siste 6 månedene.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler