Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Design- og konseptutvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos SKP
Samfundets konsept- og prosjekteringsgruppe (SKP)

Bli med å utforme Nybyggs lokaler!

Som Design og konseptutvikler i SKP får du være med på å utforme interiør, utvikle konsepter, spillelister, drikke-menyer og mer til Nybygg. Er du opptatt av å skape gode interiører, rom og sette en stemning? Er du kreativ og ønsker å se ideer komme til liv? Søk nå!

Samfundets konsept og prosjekteringsgruppe (SKP) er en nyoppstartet gjeng med ansvaret for utforming og realisering av Nybyggs lokaler. Dette innebærer utvikling av konsept, interiør, kontakt med leverandører og utarbeiding av byggetegninger. Les mer på samfundet.no/nybygg

Har du noen spørsmål, send mail til skp-intern-koordinator@samfundet.no eller ring Stine på telefon 90616020.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler