Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Grafisk designer

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli med å forme studentavisen Under Dusken!

Digger du grafisk design?

Kjenner du livsgnisten forlate deg når du ser profesjonelle aktører bruke comic sans? Samler du på hefter og magasiner du finner på festivaler og klesbutikker? Eller tar du deg selv i å tenke «Huff, den grønnfargen ser ut som snørr?»

Som grafisk designer blir du en del av et team som lager studentavisen Under Dusken. Du vil jobbe med journalister, fotografer og illustratører og lære masse om typografi, komposisjon, form og farge. I tillegg vil du bli med på andre oppdrag for Studentmediene, for eksempel å lage logoer eller plakater. Du får være kreativ og du blir en del av en hyggelig og sosial gjeng. Det er en fordel å være komfortabel med grunnleggende Adobe-programvare, spesielt InDesign. Ikke nøl med å søke! Alle som søker vil bli innkalt til intervju.

Ta kontakt med ansvarligredaktor@studentmediene.no om du lurer på noe om vervet.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler