Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Grafisk designer

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Det er vi som mekker all den kule grafikken til Samfundet!

Vil du være med å lage all den fete grafikken Samfundet har å by på? Layout er en veldig koselig underseksjon av markedsføringsgjengen, og det er vi som lager alt av plakater, flyers, brosjyrer, bannere, menyer, grafikk til sosiale medier, designet på samfundet.no og alt annet Samfundet måtte trenge av grafikk.

Har du et øye for farger og komposisjon? Er du glad i å tegne og illustrere? Er du en guru i Photoshop, Illustrator og inDesign? Eller har du kanskje aldri hatt gleden av å møte alle de forferdelig frustrerende featuresene til Adobes programvare? Ikke noe problem! Du får opplæring og tilgang til alt av programmer du måtte trenge for å få dine kuleste design ut til verden!

Hos oss får du kjernefamilien Layout på rundt 15 personer, i tillegg til storfamilien i resten av markedsføringsgjengen på rundt 100. Sosialt finner vi på mye gøy, både med Layout og med storfamilien!

Som grafisk designer er du funksjonær som innebærer en arbeidsmengde på 15-20 timer i uken og en bindingstid på 2 år, men mye av arbeidet unnagjør vi før semesteret starter når vi mekker opptaksgrafikken + mye annet!

Om det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt på mg-ad@samfundet.no :)

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler