Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

UI/UX- designer

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli med å designe IT-løsninger for Studentmediene!

Blir du småirritert når du trykker på en knapp uten at det skjer noe? Eller kanskje du får frysninger når du kommer på en nettside som ser ut som den ikke har blitt oppdatert siden 1990?
Hos oss får du mulighet til å forbedre og lage nye design på tvers av våre prosjekter som iBok.no, EMNR.no, Radio Revolt og flere. Som designer jobber vi med innsamling av brukerinnsikt, skissering av forslag til nye løsninger, prototyping og utforming av visuelle profiler. I tillegg til får du muligheten til å jobbe med front-end. Attpåtil får du som designer jobbe og samarbeide med en stor gjeng IT-utviklere, og se dine design bli virkelige.
I tillegg til å være givende faglig er det mye å hente sosialt gjennom å være en del av Studentmediene og Samfundet. Arbeidstiden er fleksibel: Vi har et fast møte og en ekstra arbeidskveld i uka, hvor vi jobber sammen i mindre grupper!
Det er supert om du har kjennskap til UX/UI verktøy og prosesser fra før, men det er ikke krav om tidligere erfaring. Det viktigste er høyt engasjement. Resten ordner vi sammen.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler