Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Styret
Styret
Date 14. November 2019
Time 18:00 - 19:30
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Torsdagsdebatt: Bærekraftig turisme

Er turisme positivt for norske lokalmiljø?

Takket være rimeligere flybilletter, flere destinasjoner og endeløse feriebilder i sosiale medier, har de globale reisevanene endret seg.

Turismen til Norge har økt de siste 5 årene og de som er ansatte i reiselivsbransjen håper så klart at denne trenden fortsetter. Aktører som Visit Norway jobber for at flere turister skal finne veien til Norge, og at Norge skal bli et attraktivt reisemål for turister fra flere land, og da spesielt i Asia.

Økt turisme blir derimot ikke sett på som en positiv ting av alle. De siste årene har alt fra cruiseskip som forurenser, til uforberedte turister på fjelltur blitt kritisert. Flere har også begynt å påpeke andre negative sider ved masseturisme.

Denne debatten vil ta opp spørsmål som hvor mange besøkende er for mange? Trenger Norge turisme i det hele tatt? Og er turisme ødeleggende for den flotte naturen vår? Selve panelet vil bli annonsert senere.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals