Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Markedsanalytiker

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Er du en kløpper i analyse og tall?

Som markedsanalytiker er du analytikerspesialisten i marked, og mottar oppdrag fra alle Samfundets kanter. Arbeidsoppgavene involverer ofte analyse av tall og data for å finne sammenhenger som de ulike gjengene på huset kan dra nytte av, eksempelvis hva slags innhold Samfundet burde poste mer av på Instagram og Facebook. Det er anbefalt å ha forkunnskaper i Excel eller andre databehandlingsverktøy, men dette er ikke et krav! Søk og bli en del av vår fantastiske seksjon!

Marked jobber prosjektbasert gjennom hele året med varierte arbeidsoppgaver og gjengen har stor frihet til å forme arbeidet. Marked fungerer som et bindeledd mellom Samfundets besøkende og de ulike gjengene på huset, og gjennom dette jobber vi med å skreddersy Trondheims beste kultur- og utelivstilbud. I tillegg til undersøkelser, fokusgrupper og analyser arbeider vi med å komme opp med kreative løsninger for å markedsføre Samfundet.

Som markedsanalytiker blir du veldig godt kjent med de andre i Marked. Dette er en utrolig hyggelig seksjon som finner på mye sosialt sprell som filmkvelder, hytteturer, skiturer eller kvelder på Samfundet. Med verv som markedsanalytiker får du deg både venner for livet samt et faglig verv der du får utviklet deg som person.

Du behøver ingen forkunnskaper, det eneste vi ønsker er at du er engasjert og omgjengelig! Send oss en uforpliktende søknad hvis dette høres spennende ut!

Hvis du har noen små eller større spørsmål angående vervet, ikke nøl med å ta kontakt! Send en e-post til mg-markedsanalytiker@samfundet.no. Gleder oss til å høre fra deg!

Markedsanalytiker er en funksjonærstilling, det vil si at den har en bindingstid på 2 år.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler