Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Videogjengis

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Har du lyst til å filme konserter og promotere Samfundet gjennom video?

Bli med i Video, da vel! Har du interesse for det visuelle og liker å tenke kreativt? I videogjengen vil vi både ha deg som har stått bak kamera før, men også deg som bare syns dette høres spennende ut. Det kreves ingen tidligere erfaring med filming og redigering - det viktigste er at du er en kreativ sjel som liker å utfordre deg selv. Da kommer du til å få MYE igjen av å bli en del av dette vervet.

Seksjonen vår er en del av fantastiske Markedsføringsgjengen og vår hovedoppgave er å promotere Studentersamfundet gjennom video. Hos oss kommer du til å filme konserter og andre arrangementer på huset. Her er det bare å slenge ut kameraet og hoppe forran første rad for å få blinkskuddet av favorittartisten.

Som videogjengis blir du del av en sjarmerende og imøtekommende gjeng. Du kommer til å få venner for livet og bli del av et vanvittig spennende miljø.
Hos oss er du også veldig fri. Det kan være perioder hvor du jobber lite, samt perioder hvor du jobber litt mer. I tillegg er vi svært åpne for nye tanker og ideer. Her er det bare fantasien som setter grenser!
Alle får god opplæring, så du kommer raskt inn i rollen din. Derfor vil vi oppfordre alle til å søke, uavhengig av bakgrunn.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Send isåfall en epost til mg-videosjef@samfundet.no.

Bindingstid: 1,5 år.

Arbeidsmengde: 8-10 timer per uke.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler