Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Webutvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Vil du ta Samfundet til nye høyder på nettet?

Har du et ønske om å utvikle IT ferdighetene dine på en sosial og meningsfylt måte? Da er Web i Markedsføringsgjengen stedet for deg!

Vi har ansvar for utviklingen av samfundet.no, inkludert systemet som du bruker for å se denne søknaden! Nettsiden har godt over tusen besøkende hver dag, altså blir arbeidet vårt sett og satt pris på av alle Trondheims studenter.

Vi oppfordrer alle til å søke, uavhengig av erfaring! Så lenge du er lærevillig, engasjert og hyggelig vil vi gjerne ha deg med! Vi bruker spennende teknologi som ser glitrende ut på CV-en, inkludert React, Django, Docker og mer. Det er en fordel om du har noe programmeringserfaring, men det viktigste er engasjement og lærevilje.

Vervet er minst like sosialt som det er faglig. Du vil bli kjent med bøttevis av spennende personligheter fra resten av Markedsføringsgjengen, i tillegg til hele Web. Vi arrangerer semesterlige hytteturer, julebord, 17. Mai feiringer og MYE mer. Høsten 2022 ble det også arrangert to utlandsturer, én til Nice og én blåtur til Brussel.

Har du spørsmål av praktisk eller tøysete art kan disse rettes til mg-web@samfundet.no.
Webutvikler er et funksjonær verv med bindingstid på 2 år.

Vi kan gjøre mye sprell på siden, bare sjekk ut den her:

Spill rekefisking

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler