Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Infogjengis

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

For deg som liker å være sosial og er litt praktisk anlagt!

Info er den største seksjonen i Markedsføringsgjengen, og står for den praktiske gjennomføringen og planleggingen av markedsføringen på Samfundet. Blant annet sørger vi for dekor av byens oppslagstavler!

En typisk uke som infogjengis består av å gå plakatrunder og søndagsmaling. Plakatrundene foregår alltid i par, og er en fin mulighet til å bli godt kjent med de andre frivillige. På søndager samles vi for å lage banner til den kommende ukens arrangementer på Studentersamfundet. Disse vil henges opp på diverse campus. Vi står også på stand for å promotere Studentersamfundet til andre studenter ved semesterstart og et par ganger ellers. Kanskje du har møtt oss der?
Nødvendige forkunnskaper er at du kan tusje (nokså) rette streker, og male (omtrent) mellom linjene.
Som infogjengis vil du også være en del av en arbeidsgruppe som går på tvers av markedsføringsgjengens ulike seksjoner, og her blir du godt kjent med hele gjengen.

Er du god med stiftepistol og har et ønske om å bidra til økt synlighet og blesting av Samfundet? Søk Info da vel!

Bindingstid: 1 år
Arbeidsmengde: 8-10 timer per uke.

Lurer du på noe? Send en e-post til mg-infosjef@samfundet.no!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler