Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Kommunikasjonsmedarbeider

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Har du lyst til å vise det som skjer på Samfundet gjennom sosiale medier?

Redaksjonen søker kreative studenter til vervet som kommunikasjonsmedarbeider!
I vervet vil du være en av de som har ansvaret for Samfundet på sosiale medier. Vi skriver om arrangementer på Facebook, deler øyeblikk på Instagram og blester det som skjer på huset på Insta-story. Ansvaret for samfundet.no sine informasjonssider ligger også hos oss. Med andre ord får du være med på å utvikle den digitale markedsføringen av Samfundet!

Som kommunikasjonsmedarbeider er du en del av Redaksjonen, en liten seksjon i en stor og hyggelig gjeng. Gjennom dette arbeidet vil du også bli kjent med flere hyggelige og sosiale mennesker i resten av Markedsføringsgjengen. Om du blir tatt opp hos oss kan du se fram til et kjempeartig år med hytteturer, interne arrangementer, opptaksfester og mye mer!

Vi leter etter engasjerte og omgjengelige mennesker, og det er absolutt ingen krav om forkunnskaper!

Hvis du har noen store, små eller bittesmå spørsmål må du ikke nøle med å ta kontakt! Send en e-post til redaktor@samfundet.no

Bindingstid: 1 år.
Arbeidsmengde: 8-10t per uke.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler