Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Booker/arrangør

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)

Ønsker du å bidra til et bredt kulturtilbud for studenter i Trondheim?

Kulturutvalget jobber med å gi studentene i Trondheim et bredt kulturtilbud. Som en del av Kulturutvalget får du muligheten til å sette ditt preg på hva som skjer på huset i hverdagen. Vi arrangerer alt fra excenteraften, danseshow, livepod, konserter, litterære diskusjoner til standup-show. Det er bare fantasien din som setter grenser. I tillegg drifter vi Studentersamfundet Filmklubb som viser film hver søndag. Kulturutvalget består av 14 funksjonærer som arbeider tett sammen. En arbeidsuke for en funksjonær ligger på ca. 20 timer i uken, men dette kan variere. Bindingstiden er på to år:)
I forbindelse med nybygg skal gjengen vår utvides, og derfor tar vi opp to ekstra funksjonærer i år!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler