Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Videotekniker

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Videokomitéen
Videokomitéen (VK)

Liker du å filme og drive med videoteknikk? Søk VK!

Vi i Videokomiteen driver med alt av videoteknikk som skjer live under arrangementer på huset, og drifter husets projektorer og infoskjermer. Dette innebærer blant annet flerkameraproduksjon på konsert, streaming av debatter, live grafiske videoeffekter (vj-ing), video i teater og filmvisninger. Som videotekniker får man muligheten til å arbeide på både små og store produksjoner og arrangementer i husets mange lokaler. Arbeidsoppgavene er varierte, og kan være alt fra å stå å filme på kamera, produsere live video og skape kule visuelle effekter til band og DJ-er. Videokomiteen arbeider mye sammen med andre gjenger på huset både under opprigg og under arrangementer. I tillegg blir hele gjengen tatt opp i UKA, som betyr at du får muligheten til å ta del under UKA!

Vi er en relativt liten gjeng, med ca. 24 aktive frivillige, med et godt samhold med mye sosialt som skjer ved siden av jobbingen.
Du kan se mer av hva vi driver med ved å klikke på denne linken!

Synes du det virker spennende? Kom på sceneteknisk omvisning søndag 27. august kl. 19.00 og få innblikk i livet som tekniker! Møt opp ved glassinngangen på Samfundet, så kommer vi og møter deg :)

Vervet krever ingen tekniske forkunnskaper og man vil få en grundig opplæring etter opptak. Etter vervtiden vil man sitte med mye nyttig kunnskap rundt videoteknikk og ikke minst masse gode minner og gode vennskap. Vi tar opp både gjengiser (1-årig verv) og funker (3-årig verv), hva som ønskes kan avklares på intervju. Forventet arbeidsmengde er 10-20 timer per uke, avhengig av om du er gjengis eller funksjonær.

Dersom du har noen spørsmål, kan du rette dem til runarto@samfundet.no, eller til Runar på 918 51 231!

Vi sees på intervju!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler