Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Lystekniker

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Regi
Regi

Søk Regi for å styre lys på konserter, teater og andre kule arrangementer!

Har du lyst til å styre lys under konserter? Ha applausen i din hule hånd og føle publikumstemningen i fingertuppene? Vil du rigge utstyret til Honningbarna, jobbe med teknikerne til Karpe, eller designe lysshowet til Fieh?

Regi er Samfundets lys- og scenetekniske gjeng. Vi er en sammensveiset og sosial gruppe på ca. 20 funksjonærer. Arbeidet vårt består av å rigge, programmere og styre lys på konserter, teater, stand-up og andre arrangementer, samt å drifte alle husets scener. I tillegg disponerer vi et stort metallverksted og el-lab som vi bruker til å sveise sceneutstyr, reparere lamper og lage morsomme ting til eget bruk.

Vi sørger for alt av opplæring, så du trenger ingen forkunnskaper for å bli med.

Hvis du vil ha et innblikk i det vi driver med er du hjertelig velkommen på sceneteknisk omvisning søndag 27. august. Lurer du på noe, sjekk nettsiden vår regi.samfundet.no. Vi i Regi gleder oss til å bli kjent med deg!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler