Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Webutvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Fotogjengen
Fotogjengen (FG)

Webutvikler for Fotogjengens nettside og bildearkiv

Er du glad i å programmere? Kanskje du liker å fotografere også? Da bør du søke Fotogjengen!

Vi tar opp nye webutvikler i gjengen vår! Webutviklerne i Fotogjengen er igang med å utvikle fotogjengens nye nettside, og her bruker vi språk og rammeverk som React, Typescript, Java, Spring Booth, Docker, GO og mye annet kult! Du kan få muligheten til å bli med på et spennende prosjekt og sette ditt eget preg på nettsiden.

Du blir en del av Fotogjengen, som er en liten og sosial gjeng på Samfundet. Vi tar bilder av alt som skjer på huset, blant annet konserter, debatter, samfundsmøter og mye mer. Hovedjobben din blir nettsiden, men om du har engasjement og interesse er det gode muligheter for å lære om foto i tillegg.

Det er en fordel om du har drevet noe med programmering fra før, men det viktigste er at du er interessert og ivrig etter å lære mer. Du vil få den opplæringen du trenger.

Hvis du synes dette høres spennende ut kan du lese mer om oss, se bildene våre og den gamle nettsiden på foto.samfundet.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler