Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist - Kultur

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Har du en radiostjerne i magen?

Søk kultur i Radio Revolt! Spesifiser i søknaden din hvilket program du passer best inn i. Vi gleder oss veldig til å møte deg på intervju!

Bokbaren

Elsker du litteratur, men savner noen å diskutere det med? Fortvil ikke, i Bokbaren kan du prate i timesvis om alt og alle i den litterære verden. Hver uke diskuterer vi alt fra lokale nyutgivelser til gamle klassikere, litterære arrangementer og aktuelle debatter. Her kreves det verken radioerfaring eller litteraturutdanning, bare et brennende engasjement for litteratur. Søk da vel!

Filmofil

Liker du film? Er du blant de som plager vennene sine med filmrelaterte monologer i tide og utide? Skulle du gjerne hatt et forum der du kunne delt alle dine tanker rundt film med verden? Da er Filmofil programmet for deg! Vi anmelder premiereklare filmer, diskuterer filmnytt og fordyper oss i filmens verden hver torsdag. Spar vennene dine for drepende monologer, og del dem heller med verden sammen med oss, direkte på radio og på podcast.

Nerdeprat

Spillmagasinet Nerdeprat søker ny nerd til prating på radio, og det kan bli deg! Dette er programmet for deg som bare elsker videospill og alt som kalles "nerdekultur", samt litt jazzing, tull og tøys. Du vil få muligheten til å lage anmeldelser, diskutere de heiteste spillene på markedet, og være med å forme et av Norges eldste spillmagasin. Bli med og berik Trondheim med en ukentlig dose spillkultur!

Nesten Helg

Nesten Helg søker ny radioprater!
Liker du å prate, med andre eller med deg selv, uten et behov for at andre kan se deg? Synes du alt fra dragshows og improteater til store konserter er gøy? Eller er du bare fysen på et engasjerende verv som vil krydre opp din ellers beige hverdag? Da er Nesten Helg noe for deg!! Nesten Helg er Radio Revolts helgekickstarter. Sammen med dine medprogramledere vil du kunne boltre deg i tullete spalter, anmeldelser av teater og intervjuer med oppadstormende artister. Vi tar for oss alle begivenheter som skjer i byen, og ingenting er for stort eller smått til at vi ikke kan snakke om det i Nesten Helg.
Søk da vel!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler