Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Fotograf i Studentmediene

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Fotograf for Skandinavias lengstlevende studentmediehus

Liker du å fotografere? Ser du på bilder før du leser overskrifter? Eller er du av typen som liker å formidle historier gjennom bilder? Da bør du søke som fotograf i Under Dusken!

I tillegg til å bli en del av Norges eldste studentavis får du mange varierte oppdrag med stor mulighet for kreativ utfoldelse. Du vil få mulighet til å fotografere alt fra professorer og kjendiser, til mer dagligdagse ting som studenthverdag og Samfundet. Du vil, gjennom tett samarbeid med journalistene våre, få erfaring fra blant annet portrett-, reportasje-, nyhets-, og konsertfotografering. Bildene dine vil bli publisert både på nett og i magasinet Under Dusken.

Å kunne håndtere et kamera er en fordel, men enda viktigere er det med lærevilje og engasjement. Det er ikke nødvendig med eget fotoutstyr. Fotoseksjonen har også eget utsyr og fotostudio som er tilgjengelig for fotografene, det er derfor ikke noe krav å stille med eget bruk av utsyr. Opp gjennom semestrene vill det også bli avholdt kurs for nyoptatte.

Ikke nøl med å søke, og ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Alle søkere vil bli kalt inn til intervju. Legg ved noen bilder/link til bilder du har tatt i søknaden, og ta gjerne med noen på intervjuet.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler