Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Videoskaper

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Filme, skrive, regissere og/eller spille i alt fra intervjuer til sketsjer

Vil du vise fram det som fascinerer deg? Spre budskapet om det DU liker uansett om det er en film, hendelse eller digg burger? Har du kanskje en sketsj på lager og vil bare spre litt glede og humor?

I vår seksjon får du prøvd deg på mange ulike roller i produksjonen av video. Du får opplæring i, og kan være med på alt fra å planlegge en video, til å filme, være skuespiller eller reporter foran kamera, og ikke minst redigering.

Du vil få frie tøyler til å lage videoer om det du og de andre i gjengen finner interessant og morsomt. Dette kan være alt fra morsomme sketsjer, til artistintervjuer, til matanmeldelser, til enkle intervjuer av folk på gata i Trondheim.

Du vil også få tilgang til supert kamera- og redigeringsutstyr. Vi har opplæring i bruk av gode filmkameraer, redigeringsprogram, lydutstyr, og mye mer. Dette kan høres mye ut, men du vil få tett oppfølging i læringsprosessen.

I tillegg til alt dette har vi et godt sosialt samhold. Vi finner på mye forskjellige ting sammen, quiz, fest, twilightmaraton osvosv. Det blir også sosialt på tvers av Studentmedienes seksjoner. Som medlem av Studentersamfundet i Trondheim får du altså flyte som et fornøyd blodlegeme i studentbyens hovedpulsåre (det er lite snakk om blodlegemer når du først er med i gjengen).

Vi vil ha deg som er engasjert og ivrig etter å lære noe nytt! Har du erfaring er det supert, men det er absolutt ikke et krav. Vi lærer deg alt du trenger å kunne, og terskelen er lav i alle våre redaksjoner. Alle søkere blir kalt inn til intervju. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvis du lurer på noe om opptaket, Studentmediene eller Studentersamfundet, ikke nøl med å kontakte sittende videoleder for reportasje på reportasje-videoleder@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler