Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Markedskoordinator

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du drive med kreativt arbeid med markedsføring og kommunikasjon?

Markedsavdelingene til Studentmediene promoterer Under Dusken, Radio Revolt og iBok.no.

Vi søker nå etter markedskoordinatorer som skal arbeide med å synliggjøre og markedsføre noen av merkevarene som Studentmediene representerer.
Din oppgave er å jobbe med målrettede og spennende kampanjer som skal øke kjennskap og engasjementet for merkevarene.

Arbeidsoppgavene er varierte og du får erfaring med både tradisjonelle og digitale markedsføringsmetoder, deriblant eventer, betalt annonsering og sosiale medier (herunder Facebook, Instagram, Snapchat og Google). Du lærer også å bruke programmer som Google Analytics, Google Ads og Facebook Business Manager, som er sentralt i arbeidslivet.
Vi søker deg som liker å prøve ut nye ting og som får glede av å se resultater av eget arbeid.

For å søke trenger du ingen forkunnskaper - motivasjon og at du har tid er det viktigste for oss. I vår avdeling vil du bli tatt godt imot og du vil få all nødvendig opplæring til å utvikle deg både personlig og faglig.

Som gjengmedlem i Studentmediene vil du bli en del av et godt sosialt miljø med hytteturer hvert semester, fester, middagskvelder og andre sosiale sammenkomster. Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er omtrent 8-10 timer i uken.

Søk i dag! Alle som søker blir kalt inn til intervju. Har du spørsmål om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med markedssjef Sigrid Ekerhovd på markedssjef@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler