Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Sosiale medier-ansvarlig - iBok.no

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Er du god på captions og keen på å engasjere iBok sine følgere?

iBok.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg av brukte pensumbøker på nett, og driftes utelukkende av frivillige Trondheimsstudenter.

Vi ser etter deg som er kreativ, nytenkende og har en visjon om hvordan iBok bør promoteres best mulig. Sosiale medier er en viktig del av markedsføringen av produktet vårt, og stillingen som SoMe-ansvarlig er en gyllen mulighet for deg som brenner for å spre budskap gjennom sosiale medier!

Som SoMe ansvarlig vil du få hovedansvaret for hva som skal bli publisert på iBok sine sosiale medier, og vil jobbe i tett samarbeid med innholdsprodusent og resten av markedsteamet. Alt fra gøyale stories på Instagram, til konkurranser, til samarbeid med influensere- er det DU som vil styre! Det er ingen krav til relevant erfaring, men det er absolutt et pluss.

Som gjengmedlem i Studentmediene vil du bli en del av en sosial, god og engasjert gjeng, hvor du vil få bli med på blant annet temafester, galla, middagskvelder, hytteturer og andre sosiale sammenkomster!

Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er omtrent 8 timer i uken.

Søk i dag! Alle som søker blir kalt inn til intervju. Har du spørsmål om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med markedssjef Mari Ryen (markedssjef-ibok@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler