Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Markedskoordinator - iBok.no

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du være med å løfte iBok til nye høyder?

iBok.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg av brukte pensumbøker på nett, og driftes utelukkende av frivillige Trondheimsstudenter.

Vi søker nå etter markedskoordinatorer som skal arbeide med å synliggjøre og markedsføre produktet vårt til eksisterende og nye brukere. Vi søker både etter deg som er analytisk og er nysgjerrig på performance-markedsføring, og deg som er kreativ og liker å se nye muligheter for å styrke merkevaren og kapre nye brukere.

Arbeidsoppgaver i markedsavdelingen består blant annet av planlegging og gjennomføring av aktiviteter på sosiale medier (herunder Facebook, Instagram, Snapchat og Google), strategiarbeid, markedsundersøkelser, kontakt med næringslivet og merkevarebyggende aktiviteter.

For å søke trenger du ingen forkunnskaper – motivasjon og at du har tid er det viktigste for oss. Vi tilbyr opplæring og kursing i relevante verktøy, slik som Google Ads og Facebook Business Manager.

Som gjengmedlem i Studentmediene vil du bli en del av et godt sosialt miljø med temafester, gallam, middagskvelder, hytteturer og andre sosiale sammenkomster. Relevant erfaring for stillingen er positivt, men ikke nødvendig.
Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er omtrent 8 timer i uken.
Søk i dag! Alle som søker blir kalt inn til intervju. Har du spørsmål om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med markedssjef Mari Ryen (markedssjef-ibok@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler