Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT- utvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli med på å lage IT-løsninger for Studentmediene!

Vi er en gjeng med IT-utviklere i Studentmediene som liker å progge og lage kule ting sammen. Som IT-utvikler hos oss får du muligheten til å jobbe på våre prosjekter som iBok.no, EMNR.no, Radio revolt med flere! Dette gir en helt unik mulighet til å lære om utfordringer knyttet til oppsett og utvikling av nødvendige tjenester for en mellomstor bedrift.
Vi sørger for å gi deg god opplæring, både i ren programmering og i å utvikle programvare sammen i team. I tillegg til å være givende faglig er det mye å hente sosialt gjennom å være en del av Studentmediene og Samfundet. Arbeidstiden er fleksibel: Vi har ett ukentlig møte og en arbeidskveld. Utover dette organiseres arbeidstiden i mindre grupper. Det er supert om du har kjennskap til noen av våre programmeringsspråk, men det viktigste er høyt engasjement. Resten ordner vi sammen.
Vi satser på sky og spennende ny teknologi. Et utvalg av teknologiene som du får muligheten til å jobbe med er Azure, React, Django, Kotlin og Python.
For mer informasjon, ta kontakt med nåværende IT-leder Simen Førrisdal på it-sjef@studentmediene.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler