Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiotekniker

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Allsidig rolle med alt fra lydteknikk til IT

Radioteknisk i Studentmediene jobber med alt av det tekniske som ligger bak et radioprogram, fra å sørge for at programmene kjører som de skal, til å jobbe med prosjekter for å bistå produksjon.

Dette innebærer å lære seg å kjøre teknikk av radioprogrammer, få god kjennskap til systemene som ligger bak radioproduksjonen og kunne hjelpe med vedlikehold av alt det tekniske som gjør at radioen får produsert og kommer på lufta. En vil også få muligheten til å utvikle nye ideer for bruk av utstyr og jobbe med prosjekter for å gjøre studentradioen enda bedre!

Dersom du er interessert og engasjert i å lære om radio, data, programmering eller video er dette den perfekte stillingen for deg! Tidligere erfaring er ikke et krav, da vi er en sosial og nysgjerrig gjeng som lærer både av og med hverandre.

Ta kontakt med teknisksjef@studentmediene.no dersom du lurer på noe om vervet.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler