Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Illustratør

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du blir avistegner?

Som illustratør jobber du opp mot journalister, fotografer og layoutmedarbeidere for å illustere reportasjer, kommentarartikler, kåseri og anmeldelser.

I Under Dusken legger vi stor vekt på å variere bruken av illustrasjoner. Vi trenger oppfinnsomme og skarpe illustratører med en særegen strek. Vi vil spesielt ha behov for tegninger til kommentarer og tematiske artikler – evnen til å kunne tegne poengtert er derfor viktig. Magasinformatet og den gode papir- og trykkekvaliteten gjør at også tegninger kommer godt til rette i Under Dusken.

Har du sans og talent for å tegne, har du evne til å tenke kreativt og samarbeide med andre, kan du være personen vi er ute etter. Som illustratør kan du i stor grad tilpasse arbeidstiden din selv, men noe arbeid i helgene må påberegnes.

I søknaden ønsker vi at du skriver noe om hva som gjør deg egnet til å bli med i illustrasjonsavdelingen vår og hva som er motivasjonen din for å søke. Alle som søker vil bli innkalt til intervju. Når du søker som tegner, må du legge ved arbeidsprøver - enten i digital form eller ved å ta dem med på intervjuet.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål. Send mail til illustrasjonsjef, illustrasjonssjef@studentmediene.no så får du svar på alt du lurer på!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler